EETHUIS TAHA

EETHUIS TAHA Elke dag vers deeg!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 611 beoordelingen
27 jan 2022 om 3:41 Blijft de beste !!
23 jan 2022 om 9:20 Altijd lekker en in orde. Broodje was lekker krokant, verse groentjes en netjes verpakt. Bezorgers hier zijn ook altijd zeer vriendelijk en correct!
16 jan 2022 om 14:07 zeer correct , op de tijd geleverd zoals gevraagd, zeer lekker, heel vriendelijke bezorger. voor herhaling vatbaar
9 jan 2022 om 13:20 Perfect op gevraagde uur geleverd. Warm geleverd en met een grote glimlach door de beste bezorgster van het land. En zoals altijd superlekker!
18 dec 2021 om 21:16 Wij zijn tot hiertoe altijd heel tevreden geweest. Maar de laatste bestellingen liepen wat mis. Nu was de feta vergeten op het kapsalon. Vorige keer was het de foute sauzen. Durum ipv een broodje.
11 dec 2021 om 21:26 Super! Nooit klachten hierover, toppers!
10 dec 2021 om 23:27 Die pizza was ni normaal alles viel daar af ik at gewoon deeg broer pizza is hier faktap broodje kip was wel goe
10 dec 2021 om 20:40 De pizza was niet smakelijk. De korst was verbrand en die pizza viel tijdens het eten gewoon uit elkaar! SCHANDE!
4 dec 2021 om 23:11 Snelle bezorging. Ik had graag de bodems een beetje krokanter. Maar 't was wel lekker.
29 nov 2021 om 12:03 We hebben meer dan 2 uur moeten wachten op ons eten, alles was aangebakken en het is de tweede keer dat ik nadien ziek ben van het eten. Voor ons was dit de laatste keer...helaas
18 nov 2021 om 14:22 Gewoon de beste van de streek! Betere pizza's bestaan niet.
14 nov 2021 om 20:35 Super lekker en goei porties